Is Het Mogelijk Om Engelse Muffins In De Magnetron Te Zetten? Is Dit Mogelijk?

Engelse muffins hebben over het algemeen wat rauwe smaak.

Ze zijn dus ontworpen om te worden geroosterd, ook al zijn ze volledig gaar.

Met dat in gedachten, kun je Engelse muffins in de magnetron zetten?

Eindelijk hebben we het antwoord!

Kun Je Engelse Muffins In De Magnetron Zetten?

Het antwoord is JA, Engelse muffins kunnen in de magnetron.

Maar het is onmogelijk om een muffin te roosteren of te kleuren in een standaard magnetron.

Deze factoren moet u ook in gedachten houden.

Je zou je gebak kunnen verpesten door het in de magnetron te verwarmen.

Verwarm Het Gebak Niet!

Het is moeilijk om broodproducten in de magnetron op te warmen.

Je moet de Engelse muffin weggooien als deze te lang in de oven staat.

Vergeet het oorspronkelijke doel van Engelse muffins niet: om ze te verwarmen, niet om ze te koken.

Je kunt ze bakken in de oven of broodrooster.

Misbruik De Magnetron Niet

Het in de magnetron zetten van de Engelse muffin is vergelijkbaar met het in de magnetron zetten van een stuk brood. Het kan knapperig zijn als je niet te veel magnetrons gebruikt.

Zet je gebak niet in de magnetron als het heet is. Het wordt niet knapperiger. In plaats daarvan zullen je Engelse Muffins minder lekker zijn.

Minder Hebben Is Altijd Meer

Wees voorzichtig met de tijd dat u uw Engelse muffins in de magnetron zet!

U moet ze eerst op een papieren bord of een magnetronbestendig bord plaatsen. U kunt hiervoor ook keukenpapier gebruiken.

Verwarm ze gedurende 15 seconden.

Als ze meer tijd nodig hebben om op te warmen, moet u ongeveer 5 tot 10 seconden toevoegen.

Ze worden permanent beschadigd als ze te lang worden verwarmd. Better safe than sorry, toch?

Voeg Een Beetje Water Toe (optioneel)

Voordat u in de magnetron gaat, is het een goed idee om een paar druppels water aan het deeg toe te voegen.

Dit overtollige water verdampt naarmate de temperatuur stijgt, waardoor de Engelse muffin kan opwarmen zonder de textuur te beschadigen.

Hoe Een Engelse Muffin In Een Magnetron Te Verwarmen?

De benodigde tijd: twee minuten.

  • Stap 1: Plaats de Engelse Muffins in een magnetronbestendige bak. Verwarm ze een voor een voor het beste resultaat.
  • Stap 2: Voeg een paar druppels water toe aan de bovenkant van dit deeg om het vochtig te houden terwijl het opwarmt.
  • Stap 3: Zet de muffin ongeveer 30 seconden in de magnetron totdat deze begint te stomen.
  • Stap 4: Laat het afkoelen voordat je het serveert.

Voeg tot slot jam, boter, Nutella of een andere topping toe die je lekker vindt en geniet ervan.

Hoe Verwarm Je Een Engelse Muffin?

Rooster de Engelse Muffins idealiter met een grill of een broodrooster.

Hiermee kunt u elke kant van dit deeg bruinen.

Je krijgt ook een knapperige textuur en een diepere smaak dan bij roosteren.

Hoe Lang Het Duurt Om Engelse Muffins Te Roosteren?

De meeste Engelse muffins kunnen alleen worden geroosterd, maar u moet 3-4 minuten wachten tot de muffins goudbruin zijn.

Als je ze als boterham gebruikt, moet ongeveer 2 minuten roosteren voldoende zijn om ze op te warmen.

Hoe Lang Duurt Het Om In De Magnetron Ingevroren Engelse Muffins Te Maken?

Afhankelijk van het vermogen van uw magnetron duurt het gemiddeld één minuut om diepgevroren Engelse muffins in de magnetron te bereiden.

Conclusie

Dus, kun je Engelse muffins in de magnetron zetten?

Kortom, Engelse muffins kun je in de magnetron zetten.

Dit kan het echter geen knapperige textuur geven.

In plaats daarvan maakt het je gerecht gewoon heter.