1201 Laurel Way-Cliff Bekijk Luxe Moderne Herenhuizen In Beverly Hills, Californië

We vinden iets bijzonders ergens tussen de wolken en de boomtoppen. Cliff View Luxe Modern Huis domineert andere moderne herenhuizen Dit droomhuis is anders dan alle andere. Het ligt op een van de meest unieke heuvels ter wereld en profiteert van een prachtig uitzicht terwijl het op die hoogte volledig geïsoleerd is van de omgeving. Dit meesterwerk van architectuur is gematerialiseerd door jaren van visionaire uitmuntendheid, toewijding en geduld, en profiteert tegenwoordig van een van de meest filmische uitzichten van het hele centrum van Los Angeles, Catalina en de kustlijn van Californië. wereld, ontworpen door Michael Palumbo, geleid door Richard Papalian.

Het interieurontwerp kent geen grenzen tussen kamers of binnenruimtes, alles is geweldig, waarom zou er iets verborgen blijven?

De eigenaar en de ontwerper hebben vanaf het begin een diepe waardering voor deze site gedeeld, dit feit heeft de creatie van een dergelijk herenhuis mogelijk gemaakt. Vanaf het allereerste begin werd het unieke droomhuis beschouwd als een zeer eigentijds contrast tussen verfijning en eenvoud door middel van verschillende dramatische veranderingen in ritme en volume. Het interieur gebruikte een kleurenschema van witte chocolade en donkere chocolade. Het benadrukte ook de bijzondere relatie met de buitenwereld. Geïmporteerde materialen zijn onder meer de Hera-kalksteen van het Sinaï-schiereiland, Super Thassos-tegels, prachtig wengéhout en Duitse Schucco-ramen. Op maat gemaakte Renlita-deuren waren ook inbegrepen.

Marc Whipple, een wereldberoemde architect, was degene die het team leidde dat de sculpturale ruimtes creëerde. Hij gebruikte overgangsruimten om ze zowel esthetische als functionele waarden te geven. De hoofdslaapkamer heeft de derde verdieping helemaal voor zichzelf met een adembenemende glazen open haard van 152 cm, een Italiaanse kasten, een adembenemend hoofdbad/spa en een eigen buitenterras met een hot tub voor 6 personen en enkele van de beste uitzichten in Los Angeles .

Onnodig te zeggen dat dit huis een apart gastenverblijf heeft dat toegankelijk is via een met glas omsloten wenteltrap, een gastenverblijf dat alles heeft, van surround sound tot een fitnessruimte met bar.

Moderne herenhuizen hebben vaak alles, maar dit droomhuis heeft het allemaal. Het beschikt over een thuisbioscoop met lederen stoelen voor 11 personen en een Crestron-huisautomatiseringssysteem dat vanaf elke locatie in huis kan worden bediend. Er zijn 6 zones voor verwarming en koeling; een prachtige bibliotheek/kantoor met Italiaanse kasten en een aangrenzende badkamer/teamdouche.

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat dit huis te koop staat voor 36 miljoen dollar.